pühapäev, aprill 26, 2009

Rohelise herne-mozzarella supp

Mul on pooleli sügavkülma tühendamise projekt ja pakk rohelisi herneid on seal vedelenud niikaua kui ma mäletan, aeg-ajalt küll jäätise all peidus :).
Pakk rohelisi herneid ja Nigella, sellest kombinatsioonist ei saagi midagi mittemaitsvat välja tulla :).

Rohelise herne-mozzarella supp

500 g külmutatud herneid
1 roheline sibul
750 ml vett
1 kana- või köögiviljapuljongikuubik
100 g mozzarella't
musta pipart

1. Lahusta puljongikuubik keevas vees. Lisa herned ja roheline sibul. Keeda herneid kuni need on pehmed.

2. Eemalda roheline sibul ning kalla herned koos puljongiga blenderisse. Lisa tükkideks rebitud mozzarella ning püreeri ühtlaseks.

3. Kalla supp serveerimisnõusse ning kaunista jahvatatud musta pipraga.


Hinnang: ilus kevadine värv! Täitsa hea, kuigi magusavõitu supp, aga pipar parandas asja märgatavalt :).

Retsepti algallikas: Nigella Lawson "Feast"

0 kommentaari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...