Üks neist on Anni Arro "Salatid, pirukad, suupisted...". Tõeliselt tore raamat, lihtne ja kõik tundub väga maitsev, vähemasti pildi peal :).
Tegin täna lõunaampsuks ahjukettaid, käsi pole just kõige kindlam ja ühtegi ümmargust vormi käepärast ka polnud, siis tegin hoopis lillekesi :).
Ahjukettad
500 g lehttainast
4 tl pestot
1 tomat
125 g mozzarellat
8 musta kivita oliivi
Värsket basiilikut
1. Kuumuta ahi 230 kraadini.
2. Lõika tainast umbes 10 cm läbimõõduga ringid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
3. Määri igale kettale 1 tl pestot, pane peale 1 mozzarella- ja 1 tomativiil.
4. Küpseta ahjus 15 minutit.
5. Lisa igale pirukale 2 oliivi ja värsket basiilikut.
Minu variant: ma olen alati uskunud, et "if it's not broken, don't fix it", IT-poisid teeksid ühiskonnale, ja eriti MINULE teene, kui nad selle selgeks õpiksid, aga see selleks :). Ühesõnaga, mitte midagi retseptis ei muutnud, kohe mitte midagi, ju siis oli nii hea retsept või oli külmkapp seekord hästi varustatud :).
Hinnang: väga hea! Kindlasti läheb kordamisele, aga järgmiseks korraks muretsen ümmarguse, suuremat sorti küpsisevormi või õpin taignast noaga ringe lõikama, mis ka meenutaksid ringe, mitte mõnda kubismi suunda :).
Retsepti algallikas: Anni Arro "Salatid, pirukad, suupisted..."
0 kommentaari:
Postita kommentaar