laupäev, detsember 13, 2008

Ettevalmistused jõuludeks

Tegin praktiliselt terve tänase päeva piparkoogitainast. Eelmisel päeval tegin nimekirja maitseainetest, mida vaja läheb ja käisin Piprapoes. Sinna ei suuda ma kuidagi ilma nimekirjata minna, liiga palju häirivaid faktoreid ning tulemuseks on see, et koju jõudes on osa vajalikust kraamist ikka ostmata, aga selle eest on hulk kõike muud hästilõhnavat :).

Niisiis, võtsin Angeelika Kangi raamatu ”Väike piparkoogiraamat” ette ja hakkasin aga segama. Avastasin, et minu parim sõber on silikoonist spaatel ja paksust plekist väike kauss, ja ega gaasipliidi olemasolu ka kahjuks ei tule :).

Tegin viis erinevat varianti ja nüüd on terve külmkapp väikesi piparkoogitaina pakikesi täis, aga täpsemalt järgmine kord, kui ma küpsetamiseni jõuan. Eeldusi on, sest isegi vormid on juba ostetud :).

Hiljem ema helistas ja küsis, et kas me see aasta piparkooke ka teeme, tõlkes tähendab see muidugi seda, et kas MINA teen piparkooke, mida teised saaksid nahka panna :). Vastasin, et MEIE tegime täna taigna valmis :).

0 kommentaari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...